Een brede, toekomstgericht portfolio van op maat gemaakte brandveiligheidsoplossingen en innovatieve ontruimingsalarmeringssystemen maken ESSER tot een van de meest vooraanstaande experts voor de veiligheid in gebouwen. 

Toepassing van Esser by Honeywell door Stam en Stam beveiliging.

Wij passen Esser by Honeywell toe in projecten die daar geschikt voor zijn, met name de brandveiligheid installaties zijn hierom bekend. Door het toepassen van kwalitatief goede materialen en het laten installeren door gecertificeerde brandmeldinstallatiebedrijven is uw brandmeldinstallatie bij Stam en Stam  in goede handen. In het oerwoud van regels en normeringen nemen wij al uw brandmeld- en ontruimingsalarm zorgen uit handen.

Alles geregeld!

Wij verzorgen het gehele traject van A tot Z, denk hierbij aan adviseren, ontwerpen, installeren, beheren en het onderhouden van uw brandbeveiligingsinstallatie.

Onderhoud

Om uw Brandmeld- en ontruimingsalarminstallatie in goede staat te houden, dient er onderhoud uitgevoerd te worden. Voor het uitvoeren van het onderhoud wordt verwezen naar de NEN 2654 beheer, controle en onderhoud van brandbeveiligingsinstallaties – deel 1: brandmeldinstallaties en de NEN 2654 beheer, controle en onderhoud van brandbeveiligingsinstallaties – deel 2: ontruimingsalarminstallaties. In beide normen wordt beschreven waaraan het onderhoud dient te voldoen.

Jaarlijkse controle

Naast het jaarlijks onderhoud is de gebruiker ook verplicht maandelijkse- en viermaandelijkse beheerderstaken uit te voeren. Stam en Stam kan u hierin ondersteunen en indien gewenst de gehele beheerderstaken over nemen om u te ontzorgen.